top of page

PROFESSIONELE VERKOPER VAN TWEEDEHANDS CARAVANS EN CAMPERS

TWEEDEHANDSCARAVANS EN -CAMPERS VOOR SCHERPE PRIJZEN

Bij AES Motorhomes in Werchter beschikken we over een ruim assortiment dat maximaal aansluit bij uw wensen. Als u een tweedehands caravan of mobilhome koopt bij AES Motorhomes, dan bent u steeds zeker over de kwaliteit. Wij inspecteren en onderhouden alle caravans en campers en maken ze volledig rijklaar. Onze garantie van één jaar bewijst dit als geen ander. Ook wanneer u bijzondere eisen hebt, zoals een caravan met stapelbed of de aanwezigheid van een schotelantenne of zonnepanelen, hebben wij altijd oplossingen beschikbaar. Wij bieden tweedehands caravans en mobilhomes aan van diverse bouwjaren en met uiteenlopende voorzieningen, waardoor u altijd iets van uw gading zal vinden.

TECHNISCHE CONTROLE GEPASSEERD 

VERSCHILLENDE MODELLEN EN BOUWJAREN (VANAF 1985) 

MEER DAN ALLEEN EEN VERKOPER VAN
TWEEDEHANDS CARAVANS EN MOTORHOMES

Niet alleen vindt u bij ons tweedehandscaravans en tweedehandsmotorhomes die de technische controle zijn gepasseerd, bovendien staan wij ook in voor de na-plaatsing. Wilt u bijvoorbeeld een fietsrek, schotelantenne, zonnepanelen of een airco bij uw motorhome? Dan staan wij u graag bij en stellen we een scherpe offerte voor u op. Hoe dan ook bent u altijd zeker over het correct functioneren van de aanwezige apparatuur zoals koelkasten en boilers, daar ook de apparaten aan een controle en een eventuele herstelling worden onderworpen. Ten slotte kunnen wij na de aankoop ook het onderhoud voor u blijven verzorgen.

EÉN JAAR GARANTIE 

NA-PLAATSING VAN ANTENNES, ZONNEPANELEN, FIETSENREKKEN… 

NA-ONDERHOUD 

Logo AES Motorhomes

WIJ ZIJN ALLE DAGEN VAN DE WEEK BEREIKBAAR EN DIT OOK OP ZON- EN FEESTDAGEN, WAARDOOR U ZICH MAXIMAAL KUNT LATEN ONTZORGEN.

Contacteer ons voor meer informatie.

bottom of page