top of page

WIJ ZIJN GEÏNTERESSEERD IN UW CAMPER OF CARAVAN!

UW MOTORHOME OF CARAVAN VERKOPEN AAN DE BESTE VOORWAARDEN

Bij AES Motorhomes in Werchter zijn wij geïnteresseerd in alle campers en caravans vanaf het bouwjaar 1985. Of uw motorhome of caravan nog in orde is of niet, maakt voor ons niet uit. Wij nemen ook schadewagens over. Ook het aantal gereden kilometers speelt voor ons geen rol. Hoe jong of oud de tweedehandscaravans en -mobilhomes ook zijn, wij onderwerpen ze een aan een volledige revisie zodat ze terug volledig in orde zijn om de baan op te kunnen.

Motorhome & caravans

AANKOOP CARAVANS EN MOTORHOMES VANAF BOUWJAAR 1985 

ONGEACHT HET AANTAL GEREDEN KILOMETERS 

AANKOOP CARAVANS EN CAMPERS MET WATER-, MOTOR- OF BRANDSCHADE 

OOK BIJ SCHADE AAN APPARATEN 

ONTDEK DE FANTASTISCHE AANKOOPVOORWAARDEN VAN AES MOTORHOMES TE WERCHTER

Wij van AES Motorhomes kopen alle motorhome en caravan occasions en steken graag de handen uit de mouwen. Wij zijn al meer dan 50 jaar actief in caravan occasions en kennen de kneepjes van het vak door en door. Wilt u uw caravan verkopen maar mag hij niet langer de weg op? Dan kunt u het vervoer aan ons overlaten. Wij hebben een eigen transportdienst en komen ‘m graag bij u ophalen. Ook de ontruiming van de caravan en de verwijdering van de inboedel of de voortent nemen we graag voor onze rekening.

AES MOTORHOMES

Ook al is uw caravan of mobilhome niet meer in goede staat, wij geven er nog altijd een degelijke prijs voor. Wij onderwerpen ze immers aan een inspectie en voeren alle nodige herstellingen of het onderhoud uit, terwijl u nog steeds een erg goede prijs krijgt voor uw motorhome of caravan. 


Bij AES Motorhomes in keerbergen zijn wij alle dagen open en ook op zon- en feestdagen te bereiken. Contacteer ons vandaag nog.

VERKOOPFORMULIER

arrow&v
WENST U EEN NIEUWE MOTORHOME AAN TE KOPEN?

Bedankt voor je inzending!

verkoopformulier
Logo AES Motorhomes

BIJ AES MOTORHOMES IN WERCHTER ZIJN WIJ ALLE DAGEN OPEN EN OOK OP ZON- EN FEESTDAGEN TE BEREIKEN.

Contacteer ons vandaag nog.

bottom of page