top of page

GROOT AANBOD AAN CAMPERS EN CARAVANS BIJ AES MOTORHOMES IN WERCHTER

MAAK UW KEUZE UIT ONZE MOBILHOMES EN CARAVAN OCCASIONS

Bij AES Motorhomes beschikken wij over een ruim aanbod tweedehands caravans en mobilhomes voor de Benelux en Frankrijk. Het gaat om modellen met een bouwjaar vanaf 1985 en dit van gerenommeerde merken als Adria, Dethleffs en Bürstner. Zowel grote als kleine tweedehands caravans vindt u bij ons terug en dit met uiteenlopende voorzieningen, gaande van een eenvoudige caravan met stapelbed tot grote mobilhomes die van alle snufjes zijn voorzien. Ook goedkope tweedehands campers uit België zijn bij ons verkrijgbaar, al dan niet met veel of weinig kilometers op de teller. Wij maken u graag wegwijs doorheen ons assortiment. Vindt u niet meteen wat u zoekt? Wij vernieuwen voortdurend ons aanbod en houden u graag op de hoogte.

RIJKLARE CARAVAN OCCASIONS MÉT GARANTIE

Alle mobilhomes, motorhomes en caravans voldoen aan de striktste technische eisen en zijn rijklaar. Ook de toestellen functioneren perfect en ondergingen een grondige inspectie, wat onze uitstekende reputatie in de Benelux al snel weet te verklaren. Wij geven steeds één jaar garantie op al onze voertuigen en plaatsen graag ook extra apparaten of voorzieningen, zoals een aircosysteem of een schotelantenne. U kunt zelf onze motorhomes inspecteren en wij zijn steeds bereikbaar voor vragen. Wanneer u tegelijk uw oude motorhome of caravan wilt verkopen, maken we graag een extra scherpe offerte voor u op.

Logo AES Motorhomes

BENT U OP ZOEK NAAR EEN TWEEDEHANDS CARAVAN OF MOBILHOME EN WILT U NIET ALLEEN GENIETEN VAN DE SCHERPSTE PRIJZEN MAAR OOK VAN DE RUIMSTE KEUZE?

Kom dan langs bij AES Motorhomes in Werchter.

bottom of page